KezdőlapHírekBritney Spears súlyos vádakkal illeti az apját

Britney Spears súlyos vádakkal illeti az apját

-

Britney Spears jogi úton kérvényezte, hogy az édesapja többé ne lehessen a vagyonkezelője. Azzal indokolta a kérését, hogy e minőségében az édesapja erőszakkal utaltatta be őt egy elmegyógyintézetbe és kezeltette fölösleges gyógyszerekkel.

Hirdetés

Az énekesnő ügyét a Los Angeles-i Felső Bíróságon tárgyalták, ahol a díva bevallotta az esküdtszék előtt, hogy kevéssel több, mint egy hónapja édesapja, Jamie Spears erőszakkal fektette be őt egy klinikára, és gyógyszerek szedésére is kényszerítette. Britney édesanyja, Lynne Spears ügyvédeit fogadta fel a perben, akik teljes mértékben egyetértenek a popsztár által felállított vádakkal.

Jogilag, bár Jamie Spears a felelős a lánya pénzügyeiért, mégsem hagyhatja figyelmen kívül Britney szabad akaratát. Magyarán, semmi olyanra nem kényszerítheti a lányát, amivel ő nem ért egyet.

Hirdetés

Britney Spears 30 napot töltött egy elmegyógyintézetben, miután egészségügyi állapota gyors romlásnak indult. Az énekesnőt április végén engedték ki a klinikáról. A popsztár felhagyott a gyógyszerei szedésével, mert úgy érezte, azok nem fejtik ki a kívánt hatást. Az orvosai azonban máig sem tudtak felállítani egy kezelést, ami ténylegesen segítené őt.

https://www.instagram.com/p/BxBVY1uAkJX/

A döntőbírók ultimátumot adtak Britney Spears pszichiátriai állapotának a felmérésére, ami alapján végül meghozzák a határozatot. Az énekesnő egyetértett ennek a vizsgálatnak az elvégzésével. A tárgyalást követően, a popsztárt mezítláb látták az utcán.

Eredetileg úgy vélték, Britney önszántából feküdt be a klinikára, egy kis időt szentelve magának, miután az édesapját mindössze egy lépés választotta el a haláltól.

A 37 éves Britney Spears a ’90-es évek egyik legfelkapottabb énekesnője. Apja 2008 óta a vagyonkezelője. A sztár viselkedését jogi úton is figyelemmel követik, ugyanis Britney több idegösszeomlással is küzdött az elmúlt években. 2008-ban történt az is, amikor az énekesnő elvesztette a felügyeleti jogot a két gyermeke felett ex-férje, Kevin Federline javára, ami szintén a padlóra küldte a popsztárt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek