Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az esküvők, mindamellett, hogy feledhetetlen mérföldkövek egy-egy ember életében, gyakran meg is ríkatják a résztvevőket: gondoljunk csak arra a pillanatra, amikor a vőlegény először pillantja meg menyasszonyát a menyasszonyi ruhában, vagy amikor a pár kimondja a boldogító igen-t.

De az érzelmek mellett szerencsére az ünneplés is kiemelkedő szerepet kap az esküvők folyamatában, hiszen a szertartást követő buliban mindenki kedvére rophatja az ifjú pár egészségére. És hogy melyik az a pillanat az esküvői bulik során, ami leginkább lázban szokta tartani a násznépet? Hát az ifjúpár nyitótánca természetesen.

Tökéletes dalválasztással, jól betanult koreográfiával és egy csipetnyi szenvedéllyel az egész vendégsereget le lehet venni a lábáról – ám egy meglepő csavarral egy életre szóló élményt is szerezhetünk az ünneplőknek… Így tett a felvételen szereplő pár is, akik szakítottak a hagyományokkal és egy csavarral frissességet vittek a megszokott ceremóniába.

A táncuk átlagos nyitótáncnak indul: lassú zene, romantikus tánclépések, ám egyszer csak a zene megáll egy pillanatra és olyan modern dalok csendülnek fel, mint Bruno Mars „Uptown Funk” c. zenéje vagy Chris Brown „Dont wake me up”-ja, melyekre az ifjúpár teljes odaadással ropja az izgalmas koreográfiát.

Az már biztos, hogy nem egy mindennapi párral van dolgunk és az is tuti, hogy a násznép sosem fogja elfelejteni ezt a lendületes „show-t” amit a friss férj és feleség lenyomtak., úgyhogy ha kicsit derülni szeretnél, nézd végig a pár táncát: