Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vadonatúj dallal és budapesti bulival borzolja a kedélyeket a The Palace. A négyes egy zseniálisan üde alkotással jelentkezik, amelyben a zene mellett fontos szerepet kapott a képi világ, ráadásul az új szerzeményben egy meglepetésvendég is szerepel.

Őszinte, vicces és rendkívül pezsdítő számmal nyitja meg a nyári szezont a The Palace. A szemtelenül fiatal, vegán életmódot folytató banda a plátói szerelem megmosolyogtató, olykor nevetséges pillanatait öntötte dalba.

„A középpontban egy csavaros viszony áll, csakhogy ebben az esetben a kapcsolat odáig sem jut el, hogy a két fél szóba álljon egymással, mivel a megformált karakter retteg attól, hogy megszólítsa a nagy Őt.” – mesélte az énekes, Solymár Mátyás.

A „Visszanézek” szövege és gondtalan hangzása jól tükrözi az együttes feel-good karakterét. A kellemes, groove-os lüktetés jó aláfestője lehet a tavaszi szabadtéri programoknak.

A szám további különlegessége, hogy a fiúk ezúttal is mindent saját maguk csináltak – a zeneszerzéstől a szövegen át egészen a videóklipig mindent a banda alkotott meg.

„Készítettünk pár kollázst újságokból, és úgy gondoltuk, hogy ezt a művészeti formát érdekes lenne átvinni mozgóképes környezetbe is. Izgalmas kihívásként tekintettünk az egész alkotói folyamatra. Az animációnak köszönhetően egy elrugaszkodottabb koncepciót választottunk, amivel rendesen meg is izzadtunk helyenként. Cserébe a végeredménynek nagyon örülünk, és reméljük, hogy ugyanolyan szórakoztató lesz megnézni, mint amilyen nekünk volt elkészíteni!” – mondta Matyi.

A számban egy rapbetét erejéig Miskovits Marci is feltűnik, aki még tovább lazít a hangulaton.

De a fiúk további meglepetéssel is készültek, ugyanis a korábbi turnésikereken felbuzdulva a The Palace május 4-én az Akvárium Nagyhallban lép fel a The Biebers előzenekaraként.