Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Csodálatos örömhírt osztott meg Tóth Gabi közösségi oldalán, a hírre testvére, Tóth Vera is reagált.

Tóth Gabi úszik a boldogságban, április közepén párja, Krausz Gábor megkérte a kezét, pár nappal ezelőtt legújabb dala közönségdíja lett a Budapest Dal versenyen, tegnap pedig bejelentette, hogy babát vár.

“Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták.” – írta az énekesnő közösségi oldalán.

Nővére, Tóth Vera a Blikknek elmondta: “Nagyon boldog vagyok, és ennyi támogató, szeretetteljes energia mellett csak azt tudom mondani, hogy ez a baba csodálatos, hogy megfogant, és amikor megszületik, biztosan gyönyörű lesz. Mindenki segít a családban, és Gabinak nagyon jó sora van és lesz Gábor mellett, aki egy kivételes ember. Aki így szereti a tesómat, az teljes értékű családtagunk! Nagyon örülök, hogy boldogok, kívánom nekik a legjobbakat!”

Tóth Gabi egyelőre minden fellépését lemondta, hogy terhességére figyeljen, ám legújabb dalának videóklipje nemrég jelent meg, a dal közönségdíjas lett a Budapest Dal versenyen.