Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hiába tagja valaki hivatalosan a brit királyi családnak, ott is megvannak a szabályok, hierarchiai rendszerek, amelyek meghatározzák, hogy kinek mit szabad, és mit nem.

Nemrég II. Erzsébet királynő világossá tette, hogy a család hölgytagjai közül kik azok, akik kölcsön kérhetnek pár álomszép darabot a királyi ékszerkollekcióból, és mint kiderült, Meghan Markle, Harry herceg felesége nincs rajta a listán.

Nem úgy mint Katalin hercegné, akin nyilvános eseményeken számos alkalommal lehetett látni csodaszép nyakláncokat, gyűrűket, tiarákat, fülbevalókat. Rajta kívül még négyen férhetnek hozzá a királyi ékszerkollekcióhoz, ilyen Kamilla hercegné, Anna hercegnő, Sophie Wessex grófnő, illetve Zara Tindall.

Ezt már olvastad? Szigorú szabályokat kell tiszteletbe tartson Meghan Markle, ha anya lesz!

A királynő ezzel a tiltással azt szeretné elérni, hogy Meghan hercegnére kevesebb figyelem irányuljon a közvélemény részéről, mert túl nagy a felhajtás körülötte.

A királynő pontosan tudja, hogy ez miért nem jó, hiszen a 90-es években a lázadó Diana hercegnő és Károly herceg hűtlensége miatt számos botrányba keveredett a királyi család, és a 93 éves uralkodó nem szeretne ismét átélni egy viszályokkal, drámákkal teli időszakot, amely veszélybe sodorhatná a monarchiát.

Ezt már olvastad? Meghan Markle levelet írt apjának: “Millió darabkákra törted a szívem!”