KezdőlapZeneVideóklipekBurai Krisztián új felfedezettje Solange, nézd meg a lány videóklipjét!

Burai Krisztián új felfedezettje Solange, nézd meg a lány videóklipjét!

-

Burai Krisztián a Gold Record kiadóval közösen létrehozta a Gold On The Beat sublabelt, amelyben fiatal tehetségeknek adnak lehetőséget.

Hirdetés

A Gold On The Beat első előadója Ábrahám volt, aki nemrégiben egy igazi bulis dallal jelentkezett. A zeneszerző, producer a most a 19 éves Solange-zsal dolgozik együtt, akivel első daluk a ’Tiéd a harc’. A közösen készített track komolyabb hangvételű, a mindennapi küzdelmek mellett, nagyobb lelki traumákat is feldolgoztak benne.

A bájos fiatal énekesnő, Solange, már kislány kora óta foglalkozik zenével.

Hirdetés

„Solange-t Ábrahám mutatta be nekem egy szórakozóhelyen. Énekelt nekem, sőt egy rap produkcióval is elbűvölt a ’Dili vagy’ című számból. Nagyon meggyőző volt rögtönzött produkciója, ráadásul átjött, hogy megvan benne az a szakmai alázat, ami elengedhetetlen a zenei pályán.” – meséli Krisztián, aki azt is elárulta, hogy a továbbiakban is várják fiatal tehetségek jelentkezését a goldonthebeat@gmail.com címen.

A Sztárban Sztárból is ismert zenész azt is bevallotta, hogy a ’Tiéd a harc’ című dalhoz készült videót részben személyes élmények ihlették.

„Egy barátom felkérésére rendszeresen ellátogatok a mexikói úti Mozgásjavító Általános Iskolába, ahol mozgássérült gyerekek tanulnak. Megdöbbentő számomra, hogy valójában ők sokkal optimistábbak és erősebbek lelkileg, mint teljesen egészséges társaik. Ezt a belső erőt szeretnénk átadni Solange klipjével mindenkinek!” – fejti ki Krisztián.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek