Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem ez az első eset, hogy bebizonyítja képes a drasztikus fogyásra.

VV Seherezádé a Való Világ után táplálkozási tanácsadó lett, és úgy néz ki nagyon megy neki. A híresség nemrég eldöntötte, hogy hetekig csak gyorséttermi kajákat eszik, ennek köszönhetően jól meg is hízott.

A kísérlet lényege az volt, hogy bebizonyítsa, rövid időn belül képes összekapni magát, és valóban egészen elképesztő, amit a testével művelt három hét alatt. Az edzésnek és diétának köszönhetően 19 nap alatt bomba formába hozta magát.

“19.nap Természetesen a diétákat először magamon tesztelem. Így “feláldozva”a saját testemet. Úgy gondolom, így hiteles, hiszen én is elég hízásra hajlamos vagyok, megáldva elég xar kötőszövettel, így ha nem figyelek a naribőr is elég látványos tud rajtam lenni.. Sajnos ez a rész genetika..Természetesen mindig mondom genetika ide vagy oda egy jól összeállított személyreszabott étrend mindent megváltoztat… Láttátok ezt 5 hónapja is és most is.. Most a cél a kockáim visszaszerzése.. Nem elégszem meg a sok elvesztett kilóval.. 4 hét alatt kockát is akarok villantani..” – írta VV Seherezádé közösségi oldalára.

View this post on Instagram

19.nap➡️Shape Bikini Diéta eredménye??? Természetesen a Shape diétákat először magamon tesztelem.Így “feláldozva”a saját testemet.⏳Úgy gondolom így hiteles hiszen én is elég hízásra hajlamos vagyok megáldva elég xar kötőszövettel így ha nem figyelek a naribőr is elég látványos tud rajtam lenni..Sajnos ez a rész genetika..?Természetesen mindig mondom genetika ide vagy oda egy jól összeállított személyreszabott étrend mindent megváltoztat…‼️⚠️‼️Láttátok ezt 5 hónapja is és most is..Most a cél a kockáim visszaszerzése..?Nem elégszem meg a sok elvesztett kilóval..??‍♀️4 hét alatt kockát is akarok villantani..???Hogy lehetséges e? Kiderül jovoheten amikor is lejár majd a 4 hetes bikini szezonra felkészítő új diétám.Amit most látsz a képen közel 3 hét eredménye és most jöhet a tisztítás?Szeretnéd te is ezt elétni koplalás és szenvedés nélkül?⏳Áprilisi Csapatomba még bekerülhetsz a www.nagyvivien.hu oldalon leadott jelentkezéssel???.Figyelem!Helyek korlátozott számban,?hiszen elkezdtem egy új sulit és kevesebb az időm most új tagokra!??

A post shared by Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) on