Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sussex hercegnéje röviddel esküvője után levelet írt apjának, amelyben kifejtette, hogy a férfi millió darabokra törte a színét, mert interjúkat és valótlanságokat nyilatkozott férjéről, Harry hercegről.

Az ötoldalas kézzel írott levélben Meghan Markle “apukának” szólítja Thomas Marklet és azzal vádolja, hogy “jogtalan fájdalmat” okozott neki és úgy döntött, hogy egy “bábjátékban elfogadta, hogy nem az igazságot mondja”.

Thomas Markle nem volt jelen lánya esküvőjén, a menyegző előtt szívinfarktust kapott, így orvosai nem engedték, hogy repülőre üljön.

Az augusztusban keltezett levélben Meghan azt is felrótta apjának, hogy ahelyett, hogy felhívta volna őt, az újságíróknak mondta el, hogy nem lesz ott az esküvőn.

“Könyörögtem, hogy elfogadd a segítséget – küldtünk valakit az otthonodhoz… de ahelyett, hogy beszéltél volna velem, vagy elfogadtad volna a segítségünket, nem válaszoltál a telefonomra és úgy döntöttél, hogy inkább a bulvárlapokkal beszélsz.” – írta Meghan a levélben.

A hercegné hozzátette: “Ha szeretsz engem, ahogy azt a sajtóban hangoztatod, kérlek állj le. Kérlek engedd, hogy békében éljük az életünket. Hagyj fel a hazudozással, kérlek ne zsákmányold ki a férjemmel való kapcsolatom.”

“Mindannyian összefogtunk, hogy támogassunk és megvédjünk az első naptól kezdve, és ezt te jól tudod. Éppen ezért iszonyatosan fájdalmas volt szembesülni a Harry iránt tett támadásról a sajtóban, főleg, hogy ő türelmes, kedves és megértő volt veled szembe.” – írta Harry herceg felesége az apjának.

A hercegné, aki első közös gyerekét várja Harry herceggel hozzátette: “Valamiért mégis úgy döntöttél, hogy tovább gyártod a történeteket, és egyre mélyebbre ástad magad a történetekben”.

A hercegné azt is hozzátette, a hazugságokban részt vett féltestvére is, akit ő alig ismert.

Válaszként szeptemberben Thomas Markle tagadta, hogy támadást intézett volna a királyi család ellen.

“Mikor támadtam Harry-t? Az egyetlen dolog, amit mondtam, hogy ha nem ért valamivel egyet tegye túl magát rajta. Voltak nézeteltéréseink és ő megpróbált megóvni téged tőlem, de én nem úgy érzem, hogy támadtam volna őt.” – írta Meghan apja válaszában.

“Kívánom, hogy ismét együtt legyünk és egy közös fotót készítsünk a világnak. Ha te és Harry nem szeretnétek, legalább tegyetek úgy, mintha örülnétek egyetlen fotó erejéig” – tette hozzá.