Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A világ egyik legnépszerűbb DJ/producere tavaly sikeresen lázban tartotta rajongóit megjelenéseivel. Marshmello egy év alatt szinte a teljes zenei palettán végigment, pop, rock és old-school elektronikus dalokat juttatott a slágerlisták élére, most pedig a népszerű amerikai rapperrel, Roddy Ricch-csel készült zseniális mestermunkájával borzolja a kedélyeket.

A „Project Dreams” a lemezlovas egyik legizgalmasabb kollaborációja, a YouTube-on máris 15 millióan kattintottak a videóklipre, és nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy Marshmello arcára most sem derül fény.

A producer sikereire a Forbes is felfigyelt, hiszen tavaly megérdemelten kapott helyet a „30 Under 30”, vagyis a „30 sikeres fiatal 30 alatt” listán. Roddy Ricch, az alig 20 éves előadó tudatosan építette karrierjét, saját elmondása szerint 8 éves kora óta rappel, 16 éves korában pedig már demókat készített.

2018 novemberében megjelentetett „Feed Tha Streets II.” című albuma a Billboard 200-as listáján az előkelő 68. pozíciót foglalhatta el.