Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egymás után toppan be Dér Heni, Burai Krisztián és jónéhány olyan arc, akik miatt Te sem hagyhatod ki az új év legforróbb hangulatú buliját.

A Dili vagy egy igazi parti-dal, mindemellett egy parádés együttműködés eredménye. Ábrahám, Dér Heni és Burai Krisztián énekelnek, a dalszöveget Ábrahám írta Burai Krisztiánnal közösen, a fülbemászó zenei alapot pedig szintén a népszerű producer, Burai Krisztián készítette.

A pazar házibuli hangulathoz olyan további ismert zenészek járulnak hozzá, mint Nemazalány, Missh, a Katapult Dj csapata, Dezső Bence és Markó Rebeka vloggerek vagy az artista kisember Somi.

A Dili vagy a Gold Record-hoz tartozó Gold On The Beat égisze alatt jön ki, amelynek művészeti vezetője Burai Krisztián. Ugyanitt nemrégiben Opitz Barbara Túlélem című dala jelent meg, amely jelenleg 3 milliós megtekintésnél jár a Youtube-on.

Az sem titok, hogy hamarosan újabb izgalmas pop dalok és előadók bukkannak majd fel, így már most érdemes feliratkozni a Gold On The Beat Youtube csatornájára!

https://www.youtube.com/channel/UCGf1VHea35sOYMQ6EiSkxEQ/featured?view_as=subscriber