Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Miután a szerzemény audio változata több mint 80 millió meghallgatást gyűjtött be, itt van Smith és Normani közös dalának hivatalos videóklipje, a Dancing With A Stranger. A kisfilm története érzelgősen megható, és Vaughan Arnell rendezésében készült.

A képkockákban a két énekes két teljesen különböző megközelítésben, azonos lelki problémákkal száll szembe. A szerelmi csalódás és a szakítás fájdalmai uralkodnak rajtuk, és mindent beleadnak, hogy a bánatuk súlyát a hallgatók is átérezzék.

A Dancing With A Stranger január elején debütált az online zenemegosztókon, és pár hét leforgása alatt több mint 80 milliószor csendült fel a netezők körében. A Rolling Stone magazin máris hozzáadta azon dalok listájához, melyeket mindenkinek ismernie kell, és úgy jellemezte, mint egy „ízletesen retró” szerzeményt, ami csodálatos érzelmeket szabadít fel azáltal, ahogy megragadja azt a lelkiállapotot, amikor egy új szerelemmel próbálod feledni a régit.

A Dancing With A Stranger Sam Smith első kislemeze 2019-ben, és a Calvin Harrisszel korábban kiadott Promises sikerének a nyomdokaiba lép. A brit énekes legújabb duettpartnere Normani, aki a Fifth Harmony lánycsapat egykori tagja volt, azé a csapaté, amely által Camilla Cabello is befutott.