Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ki más hozná a tavalyi év egyik legsikeresebb popdalának a jazzes átdolgozását, mint a Postmodern Jukebox – az együttes, mely már történelmet írt a különböző műfajú zenei alkotások egyedi, szvinges feldolgozásával! Ezúttal a Portugal The Man népszerű felvételét pécézte ki, a Feel It Stillt, ami önmagában sem rossz, de ezzel a ’60-as évekre jellemző hangzással egyenesen rendkívüli!

A mikrofonnál három csodálatos hölgy, Joey Cook, Adanna Duru és Nina Ann kapott főszerepet, az előadásuk pedig azok számára is megnyerő, akik egyébként nem rajonganak a jazzért. Azok viszont, akik imádják a műfajt, egy igazi csemegét kapnak a popzene „megszvingesített” világából!

A Postmodern Jukebox nem egy ma született zenekar. Több mint 70 tagot számlál, videóikat több mint 900 milliószor nézték meg a YouTube-on, a követőinek száma pedig meghaladja a 3 milliót. Feldolgozásaikkal megdöntötték már a Billboard és az iTunes listáit, és világszerte tartottak teltházas koncerteket. Legnépszerűbb feldolgozásuk eddig Lorde Royals című balladája, illetve a Radiohead Creep című dala, mely 2015 egyik legjobb feldolgozásaként végezte.

„Nagyon fontos az egész világ számára, hogy ez a műfaj fennmaradjon, hiszen egyesíti, összehozza az embereket, nemcsak az idősebbeket, hanem az ifjabb generációt is, hiszen sok fiatal kedveli a zenénket. Láttunk már az előadásainkon 3 éves gyerekeket, de a 90-es éveiben járó felnőtteket is, és ez nagyon jó érzéssel tölt el.” – fogalmazott a zenekar alapítója, Adam Kubota.