Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az átalakító műsorokat mindig élvezetes nézni, hiszen ha valakinek a külseje, haja, sminkje, és öltözéke megújul, akkor az illető, valahol lélekben újjászületik, és egyszerűen ragyogni fog a boldogságtól.

Ezért jó az amerikai Ambush Makeover átalakítós műsor, ahol a közönség soraiból választják ki azokat az embereket, akiknek valamilyen okból nincs lehetőségük adni a külsejükre, vagy nem elég bátrak egy teljes stílusváltáshoz.

Miközben Louis Licari mesterfodrász és Jill Martin stylist a New York-i közönség sorait pásztázta, feltűnt nekik egy ikerpár, és úgy gondolták, jó kihívás lenne két, külsőre egyforma ember átalakítása.

Az ikerpár egyik tagja, az 52 éves, floridai Candy LaPlante könyvelőként dolgozik, és 30 éve ugyanazt a frizurát hordja. A testvére, Penny Mutschler sosem festette be az ősz hajszálait, ezért is lepődött meg, mikor Louis divatos, igazán vagány frizurát varázsolt a fejére, de az öltözéke is megújult.

Az alábbi videóban látni az ikerpár reakcióját, mikor meglátják saját magukat, majd egymást. Az öröm csak úgy sugárzik az arcukról.