Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vadonatúj szerzeménnyel és videóklippel indítja az évet a Backstreet Boys. A No Place egy igen izgalmas felvétel az együttes karrierjében, tele személyes életképekkel, melyeket a nagyon bennsőségesre sikerült kisfilm szemléltet. A sztárokat a családjaik körében láthatjuk, a néhai jóképű fiatalemberek pedig a kamerák előtt változnak át sármos, érett apukákká.

A No Place dallamait a country zene jellemzői itatják át, és egy olyan szerzemény hatását keltik, melyet szívesen dúdolsz, amikor távol vagy a szeretteidtől, és már alig várod, hogy hazatérj.

Az együttes tagjait apa szerepben rögzíti a kamera, amint épp a saját gyerekeikkel kosaraznak, kempingeznek, illetve a szívük választottjával közösen a konyhában szorgoskodnak, borozgatnak vagy a tájban gyönyörködnek. A ’90-es évek szívdöglesztő pasijai most boldog családapák, akik arra tanítják a gyerekeiket, miként vegyék a nyakukba az életet.

A videóklip úszóleckéket, konyhatündérkedést, pillecukorsütést és sok-sok puszit, ölelést tartalmaz, de nem hiányoznak a feleségekkel eltöltött romantikus percek sem, a közös tánc vagy a laza családi szórakozás a nappaliban – a boldog, harmonikus élet képe, melyet mindannyian megérdemlünk. A No Place tehát a családról, az otthon érzéséről és az élet értelméről szól, a légszívmelengetőbb csomagolásban.

A felvétel a csapat legfrissebb nagylemezéről, a DNA-ről származik, mely január 25-én kerül a boltokba. Ez lesz a fiúk tizedik stúdióalbuma, mely már most hatalmas sikernek ígérkezik. A vezérdal, a Don’t Go Breaking My Heart jelölést kapott a Grammy-re, a következő kislemez pedig, a Chances, szintén jól boldogul a toplistákban.

A srácokra idén nagyon zsúfolt időszak vár: először is egy világturné, melynek 43 állomása ismert. Továbbá sok-sok közszereplés és interjú, melyeket mind nagyon várunk!