Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Michael Schumacher felesége, Corinna levélben vallott.

Michael Schumacher felesége, Corinna Schumacher férje 2013-as síbalesete után nem sokkal közleményben nyilatkozott, de azóta a család teljesen elzárkózott a nyilvánosság előle, az egykori világklasszis pilóta állapotáról semmilyen részletet nem hajlandó közölni.

Corinna most egy levélben töri meg a csendet, amelyet a német zeneszerzőnek, Sascha Herchenbachnak írt, abból az alkalomból, hogy a zeneszerző egy művet komponált Schumacher tiszteletére. A mű a ‘Born To Fight’ címet kapta.

A 49 éves Corinna Schumacher, aki immár 23 éve a volt pilóta felesége, kézzel írt levélben válaszolt a zeneszerzőnek.

“Szeretném őszintén megköszönni az üzenetét, és a szép ajándékát, ami segít nekünk átvészelni ezt a nehéz időszakot. Nagyon jól esik a sok kedves kívánság és a többi jó szándékú szó – ez nagyon sokat jelent a családunknak. Tudjuk, hogy Michael egy harcos, és nem fogja feladni” – írta a nő levelében, amelynek keltéről nem lehet tudni.

Herchenbach 2014-ben írta a művet, egy évvel a pilóta balesete után. A zeneszerző a német Bunte magazinnak mutatta meg a levelet, és elárulta, soha nem gondolta volna, hogy választ is fog kapni.

Decemberben lesz 5 éve annak, hogy Michael Schumacher kómába esett egy szörnyű síbaleset után. A pilóta hat hónap után tért magához, de azóta is vegetatív állapotban van, kommunikálni nem tud, svájci otthonában ápolják.