Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Calum Scott egycsapásra lett sztár, amikor a Britain’s Got Talent tehetségkutatóban elénekelte a ‘Dancing On My Own’ című dalt. Azóta szép karriert futott be, most pedig egy dalban meséli el, hogy a férfiakhoz vonzódik.

A 30 éves énekes a ‘Dancing On My Own’ című dallal énekelte be magát a brit tehetségkutatóba, előadása olyan jóra sikeredett, hogy meg is hozta számára a világsikert, ennek köszönhetően olyan neves énekessel adott ki közös dalt, mint Leona Lewis.

Calum Scott most egy dalban énekeli el, hogyan küzdött meg homoszexualitásával, ehhez pedig egy megható videóklip is készült.

“Ez egy nagyon személyes történet, rájöttem, hogy évekig elfojtottam magamban a dolgokat.” – mondta az énekes.

Calum Scott azt is elárulta, hogy a coming out legfájdalmasabb része az volt, amikor barátai hátat fordítottak neki, csak azért, mert meleg.

Ezért is döntött úgy, hogy dalban írja meg a történetét.

“Ezt a dalt meg kellett írnom, de soha nem gondoltam volna, hogy meg tudom majd osztani másokkal.” – tette hozzá az énekes, akinek legnagyobb támasza édesanyja volt.

A ‘No Matter What’ című dal Scott debütáló albumán jelent volna meg, de akkor az énekes nem érezte magát elég felkészültnek ahhoz, hogy ezt kiadják.