KezdőlapHírekMeggyilkolták az idei X-Faktor versenyzőjének édesanyját

Meggyilkolták az idei X-Faktor versenyzőjének édesanyját

-

Szörnyű tragédiát kellett átélnie az X-Faktor versenyzőjének.

Hirdetés

Szekér Gergő alig volt 9 éves, amikor édesanyját kegyetlenül meggyilkolták. A most 23 éves fiú az újságokból tudta meg, hogy édesanyjával mi történt.

„A szüleim válása után anyu dacból talált magának egy új párt. Megismerkedett egy pasassal, de hamar véget ért a kapcsolatuk, bár jóban maradtak. A férfi egyszer megkérte anyut, hogy menjen ki érte a vasútállomásra és vigye haza. Heves szóváltásba keveredtek, majd előkerült egy kés. Hatvanháromszor szúrta meg anyut, azt mondta, ha az övé nem lehet, másé se legyen.” – mesélte Gergő a Blikknek a megrázó esetet.

Hirdetés

Rokonai őt kímélve megpróbálták eltitkolni, hogy valójában mi is történt édesanyjával, azt mondták neki, hogy autóbalesetben halt meg, de a 9 éves fiú tudta, hogy valami más miatt halt meg anyukája. Elment, vásárolt egy újságot, aminek a címlapján hozták a gyilkosság hírét.

Szekér Gergő azóta találkozott a gyilkossal is, de megbocsájtani nem tud neki.

„Tizenegy évet kapott, két esztendeje szabadult, úgyhogy tavaly megkerestem. Megtudtam, hol lakott a történtek előtt, majd odamentem. Két kérdésem volt: hogy hogy van, illetve, hogy megérte-e? Azt válaszolta, nem. Zokogva kért bocsánatot, amivel nem tudtam mit kezdeni. Soha nem bocsátok meg, azt gondolom, tizenegy év kevés. Korábban azt gondoltam, halálbüntetést érdemelne, de rájöttem, az sem lenne elég, hiszen azzal is megúszná a szenvedést. Tudom, hogy a falujában kiközösítik, láttam az arcán, hogy teljesen megsemmisült, nincs élete és nem is lesz. Nekem ez az elégtétel.” – mondta Gergő.

Gergő ezzel a dallal énekelte be magát az X-Faktorba:

Jelenleg Puskás Peti csapatába tartozik, ByeAlex jelentkezésekor azt mondta, vele megnyerné a tehetségkutatót.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek