Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Most először léphet fel a népszerűségi dobogó legfelsőbb fokára!

Kiderült, ki a legnépszerűbb személy a brit királyi családban!

A brit királyi család vörös hajú hercege gyakran megszegi a protokolli előírásokat, de úgy néz ki, hogy ez az embereknek tetszik, hiszen Harry herceg lett a legnépszerűbb személy a brit királyi családban.

A Daily Mail lap által ismertetett új felmérés szerint a britek 77 százaléka jó véleménnyel van a hamarosan apává váló Harry hercegről. A megkérdezettek viccesnek, kedvesnek, őszintének tartják a herceget, derül ki a YouGov felméréséből.

Második a népszerűségi listán maga az uralkodó, II. Erzsébet királynő, őt az alattvalók 74 százaléka tartja szerethető, pozitív személynek, őt követi Vilmos herceg, akinek felesége, Katalin hercegnő van a nyomában a negyedik helyen.

A királynő férje, aki tavaly visszavonult a nyilvános szerepléstől, Fülöp herceg az ötödik közkedvelt figura, majd utána következik sokak meglepetésére Meghan Markle, Harry felesége, aki beelőzte a trón várományosát, a jelenleg 70. születésnapját ünneplő Károly herceget, aki csak a 7. helyet szerezte meg a felmérés alapján. A 8. helyen van Károly húga, Anna hercegnő, őt követi a lánya, Zara Phillips, és még a top 10-be befért Károly neje, Kamilla is.

Neked ki a kedvenced?