Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A nyáron írtuk meg, hogy szétválnak Majka és Curtis útjai, miután Majka egy szegedi koncert elején bejelentette, társa drogproblémái miatt nem tud tovább dolgozni vele.

A botrány után Curtis nem tört meg, ismét dolgozik, új társa is van már Emilio személyében, akivel április 27-én nagykoncertet tartanak a Budapest Arénában.

„Nem tagadom, elég jó érzés, hogy Peti nélkül is tudok Arénát csinálni. Szerintem ő most is azt hiszi, miatta működött a közös produkciónk” – mondta a Blikknek Curtis.

A rapper arról is beszélt, jó érzés számára, hogy Majka nélkül is meg tudja tölteni az Arénát. Amíg Majkával egy párost alkottak a színpadon, Majka többször viccelődött azzal, hogy ő csak másodhegedűs. Azt mondja, Emilióval egyenrangúak.

“A taxiban a telefont kikapcsoltam, de ahogy hazaértem, Kriszti, a kedvesem szólt, hogy szinte csak ez megy a Facebookon. Ledöbbentem, amikor a videót láttam, mert nem értettem. Petivel volt egy vitánk, mielőtt Szegedről leléptem, de más miatt, amiről nem szeretnék beszélni. Nem az volt, ami miatt lejáratott. Az viszont világossá vált, hogy más az értékrendünk, nem tudok és nem is akarok közösséget vállalni vele. Harag nincs, de számomra ő már nem létezik.” – mondta a Szegeden történtekről Curtis.

Curtis azt is elárulta, hogy 60 ezer forintért taxizott fel Szegedről Budapestre. Ugyanakkor hozzátette, a nyári eseményekről hamarosan érkezik egy kemény utcarap is.