KezdőlapTVBejutott az élő showba, mégis feladta az X-Faktort egyik versenyző

Bejutott az élő showba, mégis feladta az X-Faktort egyik versenyző

-

Másodjára adja fel az X-Faktort Nagy Krisztián.

Hirdetés

Puskás Peti versenyzője, Nagy Krisztián hétfőn úgy döntött, hogy nem képes tovább folytatni a versenyt. Mentorával hosszas beszélgetés után jutottak erre a döntésre, akinek elmondta: nyomasztották a kommentek és a kritikák, amiket nem tudott kezelni.

Krisztiánnak sikerült bejutnia az X-Faktor élő showjába, azonban annyira nem bírja az ezzel járó stresszt, hogy kénytelen feladni a versenyt.

Hirdetés

„Amikor Krisztián bejött az előválogatóba, azt láttuk, hogy jól van, le tudja küzdeni a démonjait. De ahogy elérkeztünk az élő showhoz, azt vettem észre, hogy napról napra egyre idegesebb, egyre feszültebb, valami nyomasztja. Bárhogy is próbál vele beszélni az ember, nem sikerült közelebb jutni a megoldáshoz, és nem sikerül megnyugtatni. Elég nagy aggodalommal töltött el, hogy mi fog történni, de arra nem gondoltam, hogy ide fogunk kilyukadni” – mondta a versenyzőnek Puskás Peti.

„Iszonyat rossz érzések vannak bennem. Sok nekem. És nem érzem azt, hogy itt lenne a helyem. Sokan mondogatják, hogy csináljam végig a műsort, de ha egyszerűen nem érzem, hogy támogatják a kis lelkemet, lehet, hogy az a probléma, hogy túl nagy a lelkem, akkor nem tudom” – mondta az énekes Puskás Petinek.

Nem ez az első eset, hogy Krisztián meghátrál és feladja a versenyt, tavaly Radics Gigi mentoráltja lett, azonban a döntő előtt feladta a versenyt, akárcsak most. Később kiderült, hogy Krisztián egy vidéki kórház pszichiátriájára került.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek