KezdőlapHírekAz X-Faktor miatt ugrottak egymásnak Zámbó Jimmy fiai

Az X-Faktor miatt ugrottak egymásnak Zámbó Jimmy fiai

-

Az X-Faktor első élő adásában egy Zambó Jimmy-dalt játszott volna a Ricky and the Drunken Sailors, ám az utolsó percben derült ki, hogy a jogutód nem egyezett bele, hogy a srácok előadják a dalt.

Hirdetés

A „Még nem veszíthetek” című Zámbó Jimmy-dal feldolgozását akarta előadni az X-Faktorban a Ricky and the Drunken Sailors, ám mint a verseny előtt kiderült, az énekes jogutódja nem engedélyezte azt. A döntésre a Facebookon reagált Zámbó Krisztián.

„Mint jogutód, én engedélyt adtam rá, de volt egy másik jogutód, aki nem” – mondta Krisztián, aki hozzátette, hogy a kiadó sem járult hozzá az előadáshoz.

Hirdetés

„Emberek, ez most mi? Kifigurázni kifigurázhatjuk Zámbó Jimmy-t, de mondjuk a jövő nemzedéke a saját stílusában, a saját szavaival, a saját módján nem adhatja elő a Zámbó Jimmy-dalokat, mert van egy pár szűklátó ember, aki úgy gondolja, hogy nem? De bohócot csinálhatunk az édesapámból?” – mondta Facebook videójában Zámbó Krisztián, utalva arra, hogy Pintér Tibor a Sztárban sztárban parodizálva előadta Jimmy egyik dalát.

https://www.facebook.com/ZamboKrisztianOfficial/videos/1187911721384413/

Mint kiderült, a másik jogutód, aki nem egyezett bele, hogy előadják a dalt, nem más, mint a testvére, Adrián, ő is kommentben fejtette ki a véleményét.

„A Sztárban Sztárhoz nem kell engedélyt kérni! Azért nem, mert az engedélykérés olyan esetekben kötelező, amikor a dalt más hangszerelésben adják elő, vagyis feldolgozzák. Így énekelhetik mindenféle engedély és jogi következmény nélkül (sajnos) gyakorlatilag bárki dalát a Sztárban sztárban, és ezért nem az X-Faktorban. Legalábbis újonnan ez derült ki.” – írta Adrián.

Zámbó Krisztián így vágott vissza testvére szavaira. „Hidd el, én tudom milyen jogok és engedélyek szükségesek, mivel én is jogutód vagyok, mint ahogy te is, csak helyetted anyukád dönt, helyettem nem”.

Sokat nem is kellett várni a válaszra, Adriántól: „Akkor anyut hívd fel, beszélj vele, ha ez nem tetszik… Én csak leírtam, mi és hogy van, mert feltetted a kérdést, miért énekelhették a Sztárban sztárban aput, az X-Faktorban pedig miért nem. Ennyi.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek