Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Napjaink legkedveltebb és legsikeresebb jazz-swing énekese, a kanadai származású Michael Bublé sokkoló hírt közölt a rajongóival. A zenész fia egészségügyi állapotára hivatkozva úgy nyilatkozott, végleg lemond az éneklésről, a küzdelem Noah életéért ugyanis örökre megváltoztatta őt – adta hírül a Daily Mail.

A 43 éves világsztár a kiadvány vasárnapi különszámának adott egy utolsó interjút, melyben részletesen mesélt a családját ért traumáról. Két évvel ezelőtt, a mindössze 3 esztendős fiánál májrákot diagnosztizáltak, a kór elleni küzdelem pedig teljesen átértékelte őt, mint embert. Gyökeresen megváltoztak az életről alkotott nézetei, és nincs az a siker vagy hírnév, mely száméra többet érne a családnál vagy az egészségnél!

Noah 5 éves, és ma már teljesen felépült, ám az út, amelyet a gyógyulásért végig kellett járnia, pokolian nehéz volt – főként a szüleinek, akiket szintén megviselt a betegség. Michael Bublé őszintén bevallotta, a fia egészségügyi állapota majdnem padlóra tette őt.

„Egyszerűen meg akarsz halni. Fogalmam sincs, hogy volt erőm lélegezni. Az egész lényem megváltozott, miután kiderült, Noah súlyos beteg.” – fogalmazott az énekes. Ugyanakkor hozzátette, a következő stúdióalbuma, a Love, egyben az utolsó is lesz.

„Visszavonulok a zeneiparból. Elkészítettem a tökéletes nagylemezt, most pedig szépen leléphetek, míg még a csúcson vagyok.” – tette hozzá Michael Bublé. A korong november 16-án kerül a boltokba, az énekes legfrissebb videója róla pedig itt található.

Michael Bublé 1975 szeptember 9-én született a Brit-Kolumbia nevű kanadai tartományban. Karrierje során a pop, soul, jazz és swing műfajoknak hódolt. Annyira jó (volt) abban, amit csinált, hogy ma őt emlegetik az ’50-’60-as évek nagy „jazz-hangjainak” méltó utódjaként. Albumjai 32 millió példányban keltek el világszerte, és ehhez még sok millió társul, főként ezzel a bejelentéssel…