KezdőlapSzínesÍgy néz ki Elizabeth Taylor 61 éves lánya. A szemeit az édesanyjától...

Így néz ki Elizabeth Taylor 61 éves lánya. A szemeit az édesanyjától örökölte!

-

Elizabeth Taylor Hollywood istennője volt sok éven keresztül, hiszen csodaszép tekintete elbűvölte a filmeseket. A londoni születésű színészóriás 2011 márciusában hunyt el.

Hirdetés

Négy gyereke közül Liza Todd Burton az, akinek a szemében ragyog legjobban az édesanyja. A több Oscar-díjas színésznő lánya nem akart filmcsillag lenni, így eldöntötte, hogy visszafogott, a reflektorfénytől távol eső életmódot választ.

A The New York Post cikke szerint Liza szobrászattal foglalkozik, és imádja az állatokat. A Hudson folyó partján lévő birtokát kutyák, lovak, kecskék és tyúkok lakják. 61 éves, elvált, két gyerek édesanyja, aki nem szeret beszélni híres mamájáról. Azonban egy dolgot le sem tudna tagadni, ha akarná sem, mégpedig azt, hogy édesanyja ragyogó szemeit örökölte.

Hirdetés

“Mikor megláttam, egyből tudtam, hogy ki az” – árulta el a lapnak egy Hudson Valley-ben élő lakos, aki a nevét azért nem árulta el, mert nem szeretne összeveszni Lizával.

Liza régen elhatározta, hogy nem szeretne nyilvánosság előtt élni. Mikor valaki megkérdezte, hogy nem-e Elizabeth Taylor lánya, azt felelte, hogy fogalma sincs, hogy miről beszél az illető, és honnan szedte ezt az ötletét.

Amikor 2011. március 23-án, 79 éves korában Elizabeth Taylor szívelégtelenségben elhunyt, Liza ott állt az édesanyja ágya mellett, testvéreivel, Michael és Christopher Wilding-al, és mostohatestvérével, Maria Burton-al. A haláleset után visszatérve Hudson Valley-i otthonába, számtalan részvétnyilvánító levelet kapott a szomszédoktól, de minden esetben tagadta, hogy ő Elizabeth Taylor lánya lenne. Liza édesanyja harmadik házasságából született, édesapja Mike Todd volt, aki 1958-ban repülőszerencsétlenségben életét vesztette.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek