KezdőlapHírekAz ikerlányok története, akik most fiúként élnek: "Egymás előtt is titok volt,...

Az ikerlányok története, akik most fiúként élnek: “Egymás előtt is titok volt, hogy lány testben fiúnak érezzük magunkat”

-

Lánynak születtek, most pedig egy biztonsági cégnél, férfiként élik életüket!

1995-ben lányokként jöttek a világra, 23 évvel később már nem lehet megmondani róluk, hogy nem kész férfiak, akik ráadásul a biztonsági szolgálat területén is megállják a helyüket.

Ma már hivatalosan Jack és Jace Grafe-nak hívják az ikerpárt, akik egykoron lányok voltak. Elmondásuk szerint boldog, de mégis problémás gyerekkoruk volt. Már kiskorukban inkább fiús ruhákat öltöttek magukra, a játékok során is inkább apa-fia szerepjátékokkal azonosultak, az iskolában is többnyire a lányok keltették fel az érdeklődésüket.

A Grafe-ikrek vallási iskolába jártak, ahol elég szigorú nevelésben volt részük, és édesapjuk is lelkipásztor volt, akinek a lányok nem akarták elárulni azt, hogy a lelkük mélyén ők inkább fiúk, mint lányok.

Sőt, még egymásnak sem akarták elmondani, hogy mit éreznek, egyetemi tanulmányaik befejezése után mondták el egymásnak, hogy mások. Jace törte meg a csendet, és nagyon megkönnyebbült, mikor testvére is hasonló érzésekről számolt be.

Jelenleg mindketten férfiként élik az életüket. Jack a Georgia állambeli Athens városában él, egy 19 éves egyetemista lány a párja, Jace pedig már vőlegény, a szintén Georgia állambeli Monroe városa mellett él.

Az ikerpár tesztoszteron hormonkezelésen esett át, hogy kialakuljanak a férfias vonásaik, az orvosok nemrég pedig műtéti úton távolították el a melleiket.

Színes

Hírek