Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nicole Kidman és Tom Cruise annak idején a legszebb párt alkotta Hollywoodban. 1989-ben találkoztak a Mint a villám című film forgatásain, 1990 karácsonyában keltek egybe Colorado-ban.

Az igazi ok, amiért Nicole Kidmannak és Tom Cruisenak nem született biológiai gyereke

Nemrég arról írtunk, hogy miért ment hozzá Nicole Kidman Tom Cruisehoz, ma a gyerekvállalásukról lesz szól. Sok esetben cikkeztek arról, hogy a párnak miért nem született közös biológiai gyereke.

A csodaszép színésznő csak most beszélt arról, hogy házassága idején miért fogadták örökbe az 1992-ben született Isabella Jane-t és az 1995-ben született Connor Anthony-t. Amikor egy éves házasok voltak Nicole Kidman állapotos lett.

“Attól a perctől, hogy Tommal összeházasodtuk szerettünk volna gyereket, de a terhesség első felében elvesztettem a babát, ami nagy trauma volt.” – mesélte a színésznő a Tatler magazinnak.

Nicole azt is elárulta, hogy másodszorra is terhes maradt, ez akkor történt, amikor a Tom Cruise beadta a válókeresetet. Ezúttal a színésznő spontán vetélt el.

2001 február 5-én Tom Cruise és Nicole Kidman szóvivőjük által közölték, hogy elválnak. Két nappal később Tom Cruise azt mondta, hogy házasságuk kibékíthetetlen ellentétek miatt már nem folytatható tovább, még abban az évben, augusztusban mondták ki válásukat.