Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha ezt megtudod róla, garantáltan ki fogsz ábrándulni Tom Cruise-ból! A híres hollywoodi színész továbbra sem hajlandó felkeresni 12 éves kislányát, holott Suri pokolian szenved az apja hiánya miatt. Bár a válása után a bíróság engedélyt adott a kislány rendszeres látogatására, a Lehetetlen küldetés sztárja kategorikusan elutasítja azt, furcsa vallási nézeteire hivatkozva.

A sokkoló magyarázat, amiért Tom Cruise hatodik éve nem látogatja a kislányát

Tom Cruise és Katie Holmes 2012-ben vált el egymástól, a kis Suri felügyeleti jogát pedig a szintén színésznő édesanya kapta. Az apa havonta tíz alkalommal kereshetné fel a lányát, ám Cruise-t mindez hidegen hagyja. Több mint öt év telt el azóta, hogy utoljára látta Surit, és ez a jövőben sem fog változni mindössze amiatt, mert a kislány nem tagja a szkíta egyháznak.

A Mission Impossible legyőzhetetlen főhőse már évtizedek óta a szkíták megszállottja. Első felesége, Mimi Rogers vezette be őt ebbe a vallásba, Cruise pedig azonnal megtalálta a helyét az új vallási közösségben. Rögeszmésen ragaszkodik a csoport nézeteihez, és mivel a kislánya nem ezen elvek szerint nevelkedett, úgy döntött, teljesen kizárja őt az életéből.

Leah Remini színésznő, Cruise és Katie egykori jóbarátja, aki személyesen is részt vett a 2006-ban megtartott olaszországi esküvőjükön, szintén szkíta volt, de idő közben kilépett a szektából. Múlt hónapban viszont sokkoló nyilatkozatot tett a Daily Mailnek, magyarán kiteregette a szennyest az ex-házaspárról: Holmes még egy kávéra sem mehet ki vele, mivelhogy ezzel megkockáztatja azt, hogy elveszíti Suri felügyeleti jogát.

„Nagyon jó barátnők voltunk. Tényleg beteges, ami történik!” – fogalmazott Leah Remini.

Mindez azonban a kislányon csattan. A gyermek ugyanis pokolian szenved amiatt, hogy már évek óta nem látta az apját. Suri lelki fájdalma az édesanyját is felemészti, aki nagyon szerette volna, ha válásuk dacára a lánya normális kapcsolatot ápolna az apjával.

„Katie mindennél jobban szeretné, ha a volt férje és a kislánya ismét jó viszonyban lennének egymással, mint régen, de nem hinné, hogy a színész valaha is lemondana a szkíta egyházról a lányáért.” – vallotta egy magát névtelennek kívánó forrás. Az űrt, melyet Tom hiánya okoz Suri lelkében, lehetetlen betölteni. Még Jamie Foxx, Katie mostani vőlegénye sem képes erre, holott mindent megtesz érte, és sajátjaként szereti a kislányt.

„Katie óriási elszántsággal próbál anyja és apja is lenni a kis Surinak, de nyilvánvalóan semmi sem törli el a kislány Tom iránti sóvárgását. Bár most boldog, mert ott van neki Jamie, aki igazi apaként viselkedik vele, Suri pedig hálás neki ezért.” – tette hozzá az anonim hírforrás, aki szerint Katie minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy újra mosolyogni lássa a kislányát, és többé sose lássa sírni őt az apjáért.

A szkíta egyház vezetői megtiltották a színésznek, hogy látogassa a kislányát, mindössze azért, mert ők nem értenek egyet ezzel az apa-lánya kapcsolattal. Mi több, az Inquistir című kiadvány tavaly azt adta hírül, hogy Tom Cruise sem akar tudomást venni a lányáról, és még arra sem hajlandó, hogy a Facebookon kövesse az életét. Sőt, a színész menedzsere felhívta Cruise rajongó-klubját, és megparancsolta, többé ne töltsenek fel az oldalukra olyan képet, melyen Suri is látható.

„Megkérem, többé ne publikáljanak olyan fényképeket, melyek Surihoz köthetők. A kislány már nem része Tom életének.” – hangzott a menedzser utasítása.

Te érted ezt?!