KezdőlapSzínesA 80 éves Jane Fonda elárulta mitől néz ki ilyen jól: nem...

A 80 éves Jane Fonda elárulta mitől néz ki ilyen jól: nem hisz a diétában

-

A hollywoodi filmsztár, Jane Fonda világéletében fontosnak tartotta a helyes táplálkozást és a mozgást, különösen a fitneszt, ezért mára több könyvet írt a témában, de DVD-i is megjelentek.

A 80 éves Jane Fonda elárulta mitől néz ki ilyen jól: nem hisz a diétában

Hirdetés

Jane Fonda kétszer vehette át az Oscar- és a Bafta-díjat, de színészi karrierje mellett rendkívül sokat tett azért, hogy egészséges, fitt maradjon, mégsem volt mindig jó formában, hiszen 2010-ben mellrákot állapítottak meg nála az orvosok. Később derült ki, hogy a krónikus ízületi gyulladás egyik formájában, osteoarthritis-ben szenved, és az orvosai azt is közölték vele, hogy ha nem gyógyul ki a bulimiából, akár bele is halhat.

Sok mozgás, jóga és síelés

Jane minden egyes nap sétál, és imádja a jógát, na meg a síelést.

Hirdetés

“Sosem állok meg, mert a legfontosabb az, hogy mindig mozgásban legyek, aktív életmódot folytassak” – nyilatkozta a The Daily Mail brit lapnak.

Edzésterve

Jane elmondása szerint ebben a korban természetesen nem lehet mindent úgy csinálni, mint egykoron.

“Ma már kisebb súlyokat emelgetek, és lassabban mozgok, de soha nem állok le, mert a mozgás egyenlő az élettel. Azok is rendszeresen tornásszanak, akik tolószékbe kerültek, mert ezzel jót tesznek a testi-lelki egészségüknek” – mondta a színésznő.

Jane Fonda a fogyókúrákról azt gondolja, hogy hosszútávon nem jelentenek megoldást, mivel eleve időkorláthoz kötöttek. A hollywoodi színésznő szerint az életmódváltás a helyes út, amelynek révén egészségesen étkezünk, egészségesen gondolkodunk és egészségesen érzünk. A színésznő szerint időnként megengedett pár kocka, finom csokoládé is.

Hiába 80 éves, Jane Fonda nem tervezi a visszavonulását, mert szükségét érzi, hogy még dolgozzon.

És végül egy jótanács tőle: “Ne akarjatok tökéletesnek lenni, hiszen az már eleve egy vesztett ügy, legyetek boldogok, csak boldogok. Meditáljatok naponta 45 percet, ez kellően megnyugtat.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek