Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sarah Paulson amerikai színésznő egy nála 32 évvel idősebb színésznővel jár, azt mondja, nem érdekli mások mit mondanak kapcsolatáról.

32 évvel fiatalabb nővel jár A két pasi meg egy kicsi főszereplője

A 43 éves Paulson a nála 32 évvel idősebb Holland Taylor színésznővel alkot egy párt. Holland Taylor most 75 éves, a pár 2015 óta van együtt.

“Ha valaki azzal akarja eltölteni az idejét, hogy azon gondolkozik, hogy mennyire furcsa vagyok, amiért a világ legcsodálatosabb emberét szeretem, az ő problémája. Én nagyon jól vagyok.” – mondta Sarah a Huffington Postnak.

A 43 éves nő kettejük találkozásáról is mesélt.

Paulson elmondta, hogy 10 évvel ezelőtt találkozott először Taylorral, és bár annak idején más partnere volt, azt gondolta, hogy Holland “a legszebb nő”, akit valaha látott.

Pár év múlva útjuk ismét találkozott, és úgy döntöttek követni kezdik egymást Twitteren. Végül találkoztak, a többi már történelem.

Paulson mindig is nagyon szerelmes volt Taylorba, aki számos sikeres sorozatban és filmben szerepelt, többek között a Két pasi meg egy kicsiben és a Doktor Szösziben.

“Teljes mértékben szerelmes vagyok, nem másba, mint Hollandba.” – mondta a színésznő 2016-ban.

Sarah Paulson olyan sorozatokban játszott, mint a American Gothic, Jack és Jill, később feltűnt az a What woman want és a Down with love című filmekben is. Jelenleg az Ocean’s 8 című alkotásban láthatjuk.