Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Született Feleségek színésznője, Marcia Cross legyőzte a rákot, csaknem 8 hónapon át tartó orvosi kezelés után.

Így néz ki a Született Feleségek színésznője, miután legyőzte a rákot

A színésznő csak most hozta nyilvánosságra, hogy milyen megpróbáltatásokon ment keresztül az elmúlt hónapokban. Marcia Cross egy fotót is közölt közösségi oldalán, amin jól láthatóak a kemoterápia mellékhatásai rajta.

Egy évvel ezelőtt az orvosok szomorú hírt közöltek a színésznővel: végbélrák. Marcia akkor úgy döntött, hogy nem hozza nyilvánosságra, de most hogy túl van a nehezén úgy döntött, hogy megosztja történetét, hogy segítsen azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

“Hálás vagyok és boldog, hogy élek, de szomorú, hogy kihullott a hajam. Most két centis és nem néz ki túl jól. Van még valaki, aki a rák miatt elveszítette a haját?” – írta közösségi oldalára a színésznő.

Így néz ki a Született Feleségek színésznője, miután legyőzte a rákot

Marcia Cross számos levelet kapott a rajongóktól, de a hírességek is írtak neki. A sok aggódó komment után újabb üzenetet írt rajongóinak:

“Sajnálom, hogy a bejegyzésem nem volt teljesen érthető. Túl vagyok a rákon, most már minden rendben. Kemény utazás volt, de egészséges és boldog vagyok és hálásabb, mint valaha. Szívből köszönöm mindannyiótok szeretetét.” – mondta.