Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Majka az egész országot megosztotta, amikor nyilvánosság előtt árulta el, azért szakítanak Curtisszel, mert az drogproblémákkal küzd.

Majka szegedi koncertjén jelentette be, hogy Curtis drogproblémái miatt szakít a rapperrel, később az Indexnek egy csaknem egy órás videóban mesélte el a szakításuk részleteit. Az ózdi fenegyerek akkor kapott hideget-meleget a rajongóktól, míg egyesek úgy gondolták helyesen cselekedett, mások úgy vélték, hogy nem kellett volna nyilvánosan kitárulkoznia, ezzel pedig bajba kevernie Curtist.

Majka nemrég elárulta, az eset után halálos fenyegetést is kapott.

„Ha valahol, hát a kábítószeresek világában nem nézik jó szemmel, ha valaki feladja a másikat. Amikor megbuksz, egyetlen íratlan törvény van: el kell vinned a balhét, és senki mást nem szabad bemártanod. Itt minden összeér mindennel, ha egyvalaki beszél a rendőröknek, egész hálózatokat kapcsolhatnak le” – nyilatkozott a Story Magazinnak egy bennfentes informátor.

Curtis sosem tagadta, hogy drogokkal él, saját könyvében is vallott erről, autóbalesete után is kiderült, hogy kábítószer volt a szervezetében.