Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Cher legújabb videóklipje, melyet az ABBA S.O.S. című dalának legfrissebb kiadása mellé forgatott. Az énekesnő a napokban készül kiadni a Dancing Queen című, kizárólag ABBA-slágereket tartalmazó új stúdióalbumát, ennek margójára ontja magából a feldolgozásokat.

Egyenként éleszti újra az ABBA slágereit a 72 esztendős CHER! Íme a legújabb, S.O.S.

Bár betöltötte már a 72-t, Cher fiatalabbnak érzi magát, mint valaha! Karrierjének 26. nagylemezét dobja piacra, és a filmiparban is aktívan vállal szerepet. Nemrégiben a Mamma mia! Sosem hagyjuk abba (Mamma Mia! Here We Go Again) című moziprodukcióban lépett fel, ahol Donna édesanyjának a bőrébe bújt. Az ABBA-dalok ihlette játékfilm végül annyira lebilincselte az énekesnőt, hogy egy kizárólag ABBA-feldolgozásokat tartalmazó albumot is készített, mely igazából a szereposztásának a végterméke.

„Nem indult valami szuper-komolynak, de aztán, miután meglettünk vele, már nagyon büszke voltam rá. Holott én nem vagyok egy ABBA-rajongó. Tényleg nem. Legalábbis nem egy rögeszmés fajta.” – fogalmazott Cher a Dancing Queen című lemezéről Ellen DeGeneres műsorában. A beszélgetés alatt az énekesnő arról is mesélt, miért fogadta el a szerepet a Mamma Miában, illetve miért vágott bele az albumkészítésbe.

„Egy pasas, aki egykor az ügynököm volt, most meg vezérigazgató a Universalnál, és jóbarátom, felhívott és azt mondta, ’jót fog tenni a karrierednek, szóval játszani fogsz a Mamma Mia 2-ben.’ És bontotta a vonalat.” – részletezte az énekesnő. Mivel megbízott benne, és mert igazából nem volt bátorsága nemet mondani, Cher végül elfogadta az ajánlatot anélkül, hogy bármilyen más részletet is tudott volna a projektről.

Ezt is hallgasd meg: Hallgasd meg, hogy énekli Cher az ABBA legnagyobb slágerét, a “One Of Us”-t

A döntés helyesnek bizonyult: a Mamma mia! Sosem hagyjuk abba bevételei már meghaladták a 400 millió dollárt, szóval ha másért nem is, a nyereség miatt valóban kár lett volna kihagyni.

Cher legújabb diszkográfiai anyaga szeptember 28-án látja meg a napvilágot, és 10 ABBA-feldolgozást tartalmaz. Szerinted hogy állnak az énekesnőnek az ABBA slágerei?