Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az elmúlt 15 év egyik legsikeresebb női előadója vadonatúj dallal rukkolt elő, A Budapest Dal 2018-ra.

Új dallal érkezik Zséda. Hallgasd meg te is az Élj a napnak című slágert

A felemelő felvételt az ír származású, EMeRTon-díjas Jamie Winchester, Luca Chiavaralli és Tariska Szabolcs írták közösen, így az eredmény egy kiválóan hangszerelt nemzetközi koprodukció lett, amit Zséda azonnal felismerhető, karakteres hangja tesz még különlegesebbé.

Az énekesnő 2016 őszén mutatta be hatodik nagylemezét „Kémia” címmel, amelyen két évig dolgozott, és bizonyos számoknak nemcsak előadója, de producere is volt. Az album legnagyobb slágerei, mint az „Óceán” és az „Adj még levegőt!”, kirobbanó sikereket könyveltek el a YouTube-on és a rádiókban is, legutolsó kislemezére, a szerelmes hangvételű „Eperhold”-ra pedig közel 1 milliószor kattintottak a videómegosztón. Ezúttal – a pályázat tematikájához hűen – az énekesnő szerelmének tárgya csodálatos fővárosunk lett.

A jazz és blues világában is otthonosan mozgó előadóművész szólókarrierje 2002-ben kezdődött, azonban a Cotton Club Singers tagjaként már ’94 óta része a budapesti zenei vérkeringésnek, így pápai származása ellenére Zséda igazi szerelmese a fővárosnak.

Már hallható és látható az „Élj a napnak”, amihez egy gyönyörű lyric videó is készült!