Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Majka szerda este jelentette be, hogy 8 év közös munka után szétválnak útjai Curtisszal.

Majka, Curtis és Király Viktor slágere lehet az év legnagyobb dobása

Szakított Majka és Curtis, a TV2 műsorvezetője egy szegedi koncerten jelentette be, hogy ezután külön utakon folytatják. A nagy bejelentés után Majka egy hosszú Facebook-bejegyzésben magyarázta el, miért döntött így.

“Egy fájdalmas, és tehetetlen bejegyzést kell közzétennem! Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat ,sőt inkább az egyik családtagomat!!! Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön … a kábítószer!!” – kezdte bejegyzését Majka.

“Széki Attilával együtt elértünk a csúcsra, és most el kell engedjem a kezét, mert nem tudom tovább fedezni az életét, ami a drogról és a hazugságokról szól! Az elmúlt 5 évben megtettem minden tőlem telhetőt, de rájöttem ez idő alatt, hogy sajnos nem nekem kell mindent megtennem. Ha ő nem akar meggyógyulni, akkor nem is fog.

5 éve arról szól a kapcsolatunk, hogy próbálok szép szóval, veszekedéssel, néha már majdnem tettlegességgel, értelmi és érzelmi zsarolással, sírással, vagy nevetéssel hatni rá. De be kell lássam nem megy…

Az utolsó utáni utáni utáni utáni utáni utáni( x100) esély után, már nem tudok többet tenni.” – folytatta, majd hozzáteszi 1.000.000 megtett ígéret fulladt kudarcba.

Majka bejegyzésében azt is megírta, számos orvost felkerestek már, de semmi sem változott. Curtis külföldön is megtalálta a módját arra, hogy átverje és be tudjon szívni, a sok kábítószer pedig a munkájára is kihatással volt.

“19 főre bővült a kis stábunk és én felelősséggel tartozom mindenki életéért, ha tetszik ha nem…

19 család eszik abból a kenyérből amit mi az asztalra teszünk. Ezt nem kockáztathatom tovább. 2 hónapja egy általa az utolsó pillanatban lemondott buli után adtam egy utolsó ultimátumot ,és próbáltam megint segítséget szerezni hátha sikerülni fog. Elküldtem a legjobb magyar professzorhoz aki ilyen , sőt keményebb drogosokkal foglalkozik . Nem sikerült. Azt hiszem egyszer ment el hozzá…” – írja csalódottan Majka.

Curtis külön Facebook-bejegyzésben reagált a szakításra.