Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Úgy fest, napról napra romlik a viszony Meghan Markle, Sussex hercegnője és édesapja, Thomas Markle között. A férfi ugyanis nem tesz lakatot a szájára, ezzel pedig magára haragította lányát.

Meghan Markle apja bevallotta: "Rácsaptam a telefont Harry hercegre"

Miután az apa egy brit lapnak nyilatkozott, Meghan megszakította vele a kapcsolatot, a telefonszámát is megváltoztatta. Thomas ennek ellenére közölte, hogy nem haragszik sem a lányára, sem pedig Harry hercegre, sőt, sok boldogságot kíván nekik.

Thomas Markle állítása szerint szembe rácsapta Harryre a telefonkagylót, amikor a herceg azért hívta fel őt, hogy kifejezze nemtetszését, amiért hagyja, paparazzi fotók készüljenek róla, ugyanis egyes híresztelések szerint azt a képet 100 ezer fontért adták el, amelyen Thomas egy ruhát próbál fel, amit az esküvőre szeretne felvenni. A pletykák szerint az egész jelenet megrendezett volt, amiben a hercegnő apja is benne volt, és részesült az eladás bevételéből.

Ezt akarta számon kérni Harry apósán, aki végül rácsapta a telefont királyi vejére. Ezt megelőzően viszont ingerülten közölte, hogy lehet jobban örülnének neki, ha ő meghalna. Thomas később elismerte, hogy azért tette le a telefont váratlanul, mert nemrég még szívműtéten esett át, s nem akarta felidegesíteni magát.

Ezt már olvastad? Diana hercegnő egykori komornyikja szerint Meghan Markle előtt nehéz évek állnak

Harry azért hívta fel Thomast, hogy figyelmeztesse, a sajtó élve fogja felfalni, ha továbbra is beszél. Ezt végül Thomas Markle belátta, és igazat adott Harrynek, és megígérte, hogy többé nem fog szóba állni az újságírókkal, és Mexikóba költözik, ahol nyugodtan élhet.