Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Meghan Markle mindent elkövet, hogy felzárkózzon a brit királyi család bonyolult szokásaihoz és szigorú házirendjéhez, de bármennyire is igyekszik, folyton elkövet egy-egy ártatlan kis bakit, melyen aztán ország-világ hetekig tud csámcsogni.

Kifogástalan, hercegnéhoz méltó öltözékkel mutatkozik, gondosan odafigyel a megjelenésére, igyekszik hibátlanul követni a protokollt, a legutóbbi nyilvános eseményen azonban a sors ismét szövetkezett ellene: integetés közben fehérneműt villantott, a csipkemelltartójáról készült fotók pedig már bejárták a nagyvilágot!

A Sussexi hercegi pár Daisy Jenks és Charlie Van Straubenzee, Harry közeli barátjának esküvőjére volt hivatalos. A hercegné egy csodás fekete ruhában és egy hozzá illő, elegáns kalappal mutatkozott, ám a hibátlan öltözéke tréfát űzött vele. Miközben férje oldalán mosolyogva integetett, Meghan dekoltázsán a ruha kigombolódott, a fotósok pedig azonnal ráharaptak a látványra.

A lehető összes szögből megörökítették a hercegné fekete csipkemelltartóját, és nem haboztak azonnal publikálni is azokat. A gyanútlan ex-színésznő csak akkor kapott észbe, mikor minden szempár őket bámulta. Kezével eltakarta a kebleit, és kényelmetlenül mosolygott. A világhálóra felkerült fotók természetesen futótűzként terjedtek, a rajongók ugyanis minden parányi esettől önkívületbe esnek, hát akkor most a hercegné fekete csipkés fehérneműjétől!

„A menyasszony és a vőlegény annyira szépek voltak együtt, de Meghan beárnyékolta őket a melltartóvillantásával!” – írta egy kommentelő a Twitteren.

„Meghan feketében érkezett az esküvőre, mintha temetésre jött volna, aztán szándékosan megmutatta a melltartóját a fényképészeknek. A 30 éves vőlegény és a 27 éves menyasszony annyira szép volt, de Meghannak el kellett lopnia a műsort a szándékos ruhabakijával!” – vádolta a hercegnét a másik twitterező.

De szerencsére voltak, akik kiálltak mellette: „Csak egy baleset volt. Kigombolódott az egyik gombja.”, „Nem történt semmi, csak az irigység beszél.” „Hagyjátok abba, ne kritizáljátok őt folyton!” – fakadt ki egy twitterező.

Szerintünk kizárt, de te kinéznéd Meghanből, hogy hercegnéként szándékosan villantson melltartót?