Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megdöbbentő dolgot árult el szüléséről az amerikai énekesnő.

Először beszélt megrázó élményéről Beyoncé

A 36 éves Beyonce mindig nagy titokban tartotta magánéletét, de hétfőn egy interjú keretén belül elárulta élete egyik legszörnyűbb élményét.

Jay-Z felesége elárulta, majdnem meghalt, amikor 13 hónappal ezelőtt világra hozta ikreit, Rumit és Sirt. Beyonce beszélt arról is, hogy magas vérnyomásban szenvedett, amit a terhessége okozott és arról is mesélt, hogy életét és ikreinek életét a császármetszés mentette meg.

“98 kilós voltam, amikor megszültem Rumit és Sirt. Feldagadtam a toxémia miatt, egy hónapot töltöttem ágyban. Az egészségem és a kisbabáim egészsége is veszélyben volt, ezért sürgősségi császármetszést hajtottak végre rajtam.” – mondta az énekesnő.

“Több hetet is eltöltöttem a Sürgősségi Neonatológia Osztályon. A férjem egy igazi katona volt számomra, rengeteget támogatott. Büszke vagyok, hogy tanúja lehettem a személyes fejlődésének. Harcoltunk a túlélésért.” – mondta.

“A császármetszés után a szívem más volt. Nagy műtét volt. Bizonyos testrészünket leállítják, ritka esetben eltávolítják a szülés során. Nem vagyok biztos benne, hogy mindenki érti ezt. Időre volt szükségem, hogy meggyógyuljak, hogy helyre jöjjek.” – nyilatkozta Beyonce.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Az énekesnő már jól van, és elfogadja testét a szülés után.

“A felépülési szakaszban ismét megtanultam szeretni magam, megöleltem a testem. Elfogadom a testem olyannak, amilyen.” – húzta alá Beyonce, akiről nemrég azt pletykálták, hogy ismét terhes.

Beyonce Knowles 2017 júniusában hozta világra ikrei, tíz hónappal később ismét színpadra lépett, jelenleg Jay-Z-val turnézik. A párnak van még egy közös kislánya, a 6 éves Blue Ivy.