KezdőlapVegyesDiana hercegnő egykori komornyikja szerint Meghan Markle előtt nehéz évek állnak

Diana hercegnő egykori komornyikja szerint Meghan Markle előtt nehéz évek állnak

-

Diana hercegnő egykori komornyikja szerint, az újdonsült hercegnő, Meghan Markle előtt igencsak nehéz jövő áll, ami a hercegnői mivoltát illeti.

Diana hercegnő egykori komornyikja szerint Meghan Markle előtt nehéz évek állnak

Hirdetés

A 36 éves Meghan hercegnő még ez év májusában kötötte össze életét a brit Harry herceggel, ám most a királyi család hűséges komornyikja, Paul Burell, kifejti véleményét arról, hogy hogyan látja Meghan királyi hétköznapjait.

„Igencsak érdekes követni, hogy Meghan hogyan csöppent a világ egyik legnagyobb szappanoperájába, ahol élete legnagyobb alakítását kell nyújtsa.” – mondta el Burell a Yahoo News-nak – „Igen, azt gondolom, hogy híressé akart válni, és mindent megkap, amit csak akar, de vigyáznia kellene arra, hogy mit is kíván, mert néha nem minden az, aminek látszik.”

Hirdetés

„Diana erre már egész fiatalkorában rájött. A királyi hercegnőség az anonimitásod és szabadságod elvesztésével jár, ami óriási áldozat a mai nők számára.” – mondja Burell.

Ezt már olvastad? Diana hercegnő ezen az egy dolgon soha nem változtatott!

Burell arra is kitért, hogy véleménye szerint hamarosan bővül a királyi család: „Úgy érzem, Meghan rövidesen teherbe esik, még házasságuk első évében meg fog születni a baba. Az idő csak úgy szalad és Harry már nagyon szeretne egy gyereket, ezért Meghan-nak már nincs sok ideje hátra. Harry legalább két gyerekre vágyik.”

Meghan beilleszkedésének egyik gyenge pontja az Amerikában maradt családja, akik megfelelő támogatás hiányában képtelenek megbirkózni a sajtó ostromaival. A hercegnő életében külön problémát jelent az édesapja Thomas Markle, aki folyton keresztbe tesz lányának.

„Nem vonatkozik különösebb protokoll Thomas Markle-re, vagy az olyan hozzátartozókra, akik egyik családtagjuk révén kerülnek rokoni kapcsolatba a királyi családdal. Szegény Thomas nem tudja, hogyan kell viselkedni. Egyszerűen szét van esve. Valakinek segítenie kellene rajta, mielőtt még rosszabb lesz. Szerencsére Meghan édesanyja jól tűri a helyzetet és a lánya mellett áll.”

Ez nem az első eset, hogy Burell kiáll Thomas Markle mellett, amiért a királyi család nem kínál neki megfelelő védelmet a médiával szemben. Burell számára az édesapa nem rossz szándékkal osztja meg meglátásait.

Ezt már olvastad? Ez volt Meghan Markle válásának valódi oka

„Kedvelem. Olyan sebezhetőnek tűnik. Nagyon sajnálom, de tudom mi fog következni. A média már ott áll az ajtajában, és folyton csak többet és többet akarnak kiszedni belőle.”

Burell az is cáfolja, hogy az édesapa még májusban pénzt kért volna Meghan-től.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek