Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Jessie Ware kitárja a lelkét, és a Sam című dalban szívbemarkoló részleteket mesél el a terhességét és a gyerekvállalást megelőző időszakáról. Az énekesnő egy csodálatos akusztikus felvételbe önti a gyötrelmeit, az élményt pedig Ed Sheeran énekhangja és gitárjátéka teszi még meghatóbbá.

Megható akusztikus dalt adott ki Ed Sheeran és Jessie Ware. Hallgass bele a SAM-be!

„Los Angelesben kezdtem el írni ezt a dalt, amikor három hónapos terhes voltam, és a napsütötte Suffolkban fejeztem be, egy hónappal azelőtt, hogy világra hozzam a kislányomat. Rémült voltam, ugyanakkor lelkes, de teljesen bizonytalan az anyai szerepemben. Azóta két év telt el, és minden rendben van. (Azt hiszem?!) Nagyon büszke vagyok erre a felvételre, és örülök, hogy a barátaimmal készíthettem el, akik végig mellettem voltak ebben az utazásban, az elindulástól a megérkezésig. Akárhogyis, még dolgozom rajta, amennyire lehet! Köszönet neked, Ed és Benny Blanco.” – üzente Jessie Ware egy Facebookon közzétett bejegyzésben.

A Sam című dal az énekesnő harmadik nagylemezére kerül fel, mely Glasshouse címmel október 20-án debütál. Ahhoz, hogy a diszkográfiai anyag elkészüljön, Jessie Ware régi szerzőbarátaival szövetkezett. Ed Sheeran és Benny Blanco mellett azonban új arcok is csatlakoztak a stábhoz, mint például Julia Michaels, Francis and The Lights és a Cashmere Cat.

„Sokszínű és különböző partnerekkel alkottuk ezt a lemezt, és ami egyben tartja az egészet, az az én hangom és az elbeszélési stílusom. Eléggé személyes hangvételű album, de erre csak később jöttem rá (miután írogattam). Azt hittem, csak dalocskákat fogok alkotni, aztán egy férjemnek és gyermekemnek dedikált nagylemez lett belőle. Frenetikus évek voltak, és az album tökéletesen tükrözi az életem hullámvasútját, az aggodalommal teli perceket, de a szép pillanatokat is.” – részletezte Jessie Ware a The Fader kiadványnak adott interjújában.