KezdőlapHírekA meglepő ok, amiért soha nem fogjuk Meghan Markle-t magassarkú nélkül látni

A meglepő ok, amiért soha nem fogjuk Meghan Markle-t magassarkú nélkül látni

-

Meghan Markle megjelenései mindig kifogástalanok. Nemrég Harry herceg és felesége Írországban voltak, ahol Meghan öltözéke szebbnél szebb magassarkúkkal volt párosítva.

A meglepő ok, amiért soha nem fogjuk Meghan Markle-t magassarkú nélkül látni

Hirdetés

A hercegnő minden megjelenése alkalmával magassarkút viselt, azonban, amikor a Croke Park stadionban is magassarkúban jelent meg, meg kellet kérdeznünk magunktól, mégis miért nem választott egy kényelmesebb lábbelit?

A válasz egyszerű, a hercegnő 167 cm magas, míg Harry herceg 185 cm-es magassággal rendelkezik. A volt színésznő mindig magassarkút hord, hogy a közte és férje közötti magasságbeli különbségek ne legyenek annyira feltűnőek.

Hirdetés

Emellett a hercegnő öltözékével is próbál magasabbnak tűnni, a ruháit mindig úgy válogatják ki, hogy magasabbnak tűnjön, ami nem egy egyszerű munka.

Meghan Markle stílusa, az örökös magassarkú mellett még tartogat egy nagyon fontos összefüggést. A hercegnő mindig egy számmal nagyobb ruhát hord.

Ezt már olvastad? Vilmos herceg szerint Diana hercegnő “borzalmas nagymama” lett volna

Kate Middletont sokszor láthattuk sportcipőben vagy laposabb sarokkal. Közte és Vilmos herceg között azonban nincs ilyen nagy különbség. Kate 177 cm magas, míg Vilmos 187. Cambridge hercegnője talán kicsit szerencsésebb helyzetben van, hiszen így neki nem kell állandóan magassarkút viselnie.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek