Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egyáltalán nem véletlen, hogy Beyoncé Knowles 22 alkalommal szerzett Grammy-díjat, hiszen ma ő azon női előadók egyike, aki hangban, mozgásban, karizmában, stílusban, tehetségben leginkább egyben van. Nem hiába milliók kedvence az amerikai énekesnő, aki a fiatalokat is lenyűgözte.

Még Beyoncé is megirigyelhetné, ahogyan ez a 11 éves szégyenlős kislány énekel!

Az alábbi videóban egy 11 éves horvát kislány, Mia Negovetic énekli a “Listen” című Beyoncé-dalt egy iskolai előadáson. Mia egész lénye teljesen átszellemült, amikor az első hang kijött a torkán, és mindvégig hibátlanul énekelte az igencsak technikás dalt.

Mia karrierje azóta rendesen beindult, hiszen szerepelt Ellen Degeneres műsorában, és a Little Big Shots showműsorban is fellépett.

A 11 éves tinédzser lány egész életében énekelt, imádta a Disney-filmek betétdalait, és már kiskorában tudta, hogy sztár akar lenni. Az egyetlen nehézséget a lámpaláz okozta, hiszen Mia-nak nem ment könnyen az éneklés, ha többen rászegezték a tekintetüket. De szerencsére az iskolai meghallgatás bravúrosra sikeredett, és azóta a lány egyre sikeresebb és boldogabb.

Íme, az ominózus videó!