KezdőlapZeneVideóklipekIsmét együtt Beyoncé és Jay-Z. Legújabb közös klipjükre te is kíváncsi leszel!

Ismét együtt Beyoncé és Jay-Z. Legújabb közös klipjükre te is kíváncsi leszel!

-

Napjaink legsikeresebb énekesnője és a rapper, akit egy egész földkerekség ismer, a tökéletes párt alkotja abban a vizuális anyagban, ami június 16-án debütált, és amelyre máris több mint 13 millióan voltak kíváncsiak! Beyoncé és Jay-Z ezúttal a The Carters név alatt tevékenykedik, a Louvre-ban forgatott APES**T című videójuk pedig igazi kasszasiker.

Ismét együtt Beyoncé és Jay-Z. Legújabb közös klipjükre te is kíváncsi leszel!

Hirdetés

QueenBey és Jay-Z napjaink legismertebb házaspárja, akiknek boldogságát a rémhírek és a válásukról szóló pletykák sem tehetik tönkre. Miközben a bulvársajtó továbbra is kitartóan boncolgatja a rapper hűtlenségét, addig a páros egy mindent eláruló közös videó formájában nyilatkozik a szerelmi életéről.

Tény, hogy némelyik verssor és maga a vizuális anyag is tele van ellentmondásokkal, az énekesek világosan kimondják, mennyire hihetetlen, hogy még mindig együtt vannak („Can’t believe we made it”) – merthogy még most is egy párt alkotnak. Az pedig, hogy a Mona Lisa előtt pózolnak, csak fokozza ezt a többértelműséget.

Hirdetés

Az APES**T ugyanakkor magában rejt egy kis bosszúságot is Jay-Z részéről, akinek igazi kudarc volt az elmúlt év. Mint ismert, a rapper lecsúszott a Grammyről, holott nyolc kategóriában is jelölést kapott!

A The Carters egy eléggé komoly zenei projekt, abból is kiindulva, hogy a házaspár egy nagylemezt is készített e csapatnév égisze alatt. Az APES**T az első hivatalos kislemezdal az albumról, mely Everything Is Love cím alatt már megvásárolható, különösebb hírverés vagy mediatizált premier nélkül. Neked hogy tetszik ez a kezdeményezés a sztárpár részéről?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek