Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mint ahogyan tőle megszokhattuk, csodálatos dallamokkal és egy hangulatos videóklippel ragyogja be a napunkat Andrea Bocelli. Az olasz tenor hosszabb szünet után, pontosabban 14 év elteltével ismét egy saját szerzeménnyel örvendezteti meg a rajongóit, mely angol-olasz egyveleg formájában debütált az énekes Vevo-csatornáján.

Gyönyörű balladával tér vissza Andrea Bocelli. Ettől neked is összeszorul a torkod!

Az If Only, eredeti címén Qualcosa più dell’Oro része annak a nagylemeznek, melyen Andrea Bocelli az utóbbi időben dolgozott. A dalokat kizárólag ő maga szerezte, a produceri feladatokat pedig Bob Ezrin látta el.

A videóklip egyike a leggyönyörűbb vizuális anyagoknak, melyeket az utóbbi időben láttál! Egy idilli családi portré, melyet szebbnél szebb képek tarkítanak a nagyvilágból! Emlékszel még a lány fotójára, aki háttal a kamerának a pasija kezét fogja, és úgy utazza be a nagyvilágot? Őt mintázva, végül visszakanyarodunk a család mindennél többet érő fogalmához, az őszinte szeretethez, a beteljesedéshez.

Az andalgó, élő hangszerek-uralta dallamok röpítenek a cselekményen át, az élmény pedig leírhatatlan! Csak hallgatnád és hallgatnád, míg gombócokat nem érzel a torkodban, és még akkor is csak hallgatnád…