Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egybekelésük sokaknál kiütötte a biztosítékot, és talán ők alkották Hollywood legfurcsább, legkülöncebb házaspárját! Angelina Jolie és Billy Bob Thornton mindössze 3 évig voltak házasok, 2000 és 2003 között, ám mindketten csak ritkán nyilatkoznak a kapcsolatukról, valamint arról, amiért végül gallyra ment a boldogságuk.

Ezért vált el igazából Angelina Jolie és Billy Bob Thornton!

A 62 esztendős Thornton a HFPA-nek adott interjújában ejtett néhány szót a színésznővel kötött házasságáról. „Úgy gondolok vissza arra az időszakra, mint életem legcsodálatosabb szakaszára. Angievel még ma is jó barátok vagyunk, és egy fantasztikus nő, aki rengeteget tett le az asztalra.” – fogalmazott Billy Bob Thornton.

A színész nyilatkozatát hallva, a riporter azonnal fel is tette a kérdést: „Ha ennyire jó volt együtt, miért váltatok el?” Thornton pedig nem habozott válaszolni: az eltérő életstílusuk volt a kiváltó ok. „Ő szeret nagyvilági, barangoló életet élni, míg nekem agorafóbiám van (hatalmas, nyílt terektől való indokolatlan félelem, szerk.) Talán ez az egyedüli magyarázat arra, amiért nem vagyunk már együtt, mert más utakon szerettük volna bejárni az életet.” – árulta el a színész.

Aztán, ahogy belemerült a témába, egyik mondata követte a másikat. Hozzátette: „Remekül szórakoztunk. A legtöbb dolog, melyet akkor állítottak rólunk, túlzás volt. Nem volt éppen annyira bolondos ez a kapcsolat, mint ahogyan azt sokan vélték.” – cáfolt rá a szóbeszédre Thornton. Példaként a színész azokat a bizonyos nyakékeket említette, melyekről a közvélemény meg volt győződve, a függőkben a pár a saját vérét viselte.

„A nyakláncok egyszerű tárgyak voltak. Gyerünk, szúrjuk meg az ujjbegyünket egy tollal, és amikor egymástól távol vagyunk, ezt a kémcsőbe zárt pár cseppet viseljük egymás nyakában. Nem volt nagy durranás, csak amikor a média fülébe jutott, úgy állították be a dolgot, mintha vederszámnyi vért cipeltünk volna a nyakunkban.” – utalt a sajtó túlzásba vitt híreszteléseire a színész.

Bár több mint 20 év korkülönbség volt köztük, Angelina Jolie és Billy Bob Thornton egy forgatáson szerettek egymásba. Épp a Vakrepülés (Pushing Tin) című filmet készítették, 1999-ben. Jolie a színész ötödik felesége volt, és talán még ma is az lenne, ha az élet ne akarta volna másként.