Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 2016-os világkörüli turnéja után azzal búcsúzott, hogy még visszatér és úgy tűnik, betartja ígéretét. Biztos források szerint új album van kilátásban, mely várhatóan 2019-ben debütál.

3 év csend után Adele örömteli hírt osztott meg rajongóival

2015 után Adele 3 évre visszavonult, de rajongóit azzal nyugtatta, hogy visszatér. Az énekesnő környezetéből valaki azt nyilatkozta az angliai The Sun magazinnak, hogy Adele ismét együtt dolgozik lemezkiadójával és új albuma 2019. december 25-én fog megjelenni, azaz karácsonykor.

„Adel újra az Egyesült Királyságban tartózkodik és itt tervez írni. Számos zenészt megkerestek már, hogy néhány dal erejéig vele dolgozzanak.” – mondta a brit zeneipar egyik alakja.

Annak ellenére, hogy hatalmas vagyonát 102 millió angol fontra becsülik, Adele a járókelők nagy meglepetésére egyszerű ruhákban jelent meg a minap egy kisboltban férje, Simon Konecki és fiuk, Angelo társaságában.

Adele néhány napja részt vett a Torre Kensington-tragédia 72 áldozatának megemlékezésén. Kimutatva együttérzését egy evangélikus kórussal énekelt és megölelte az áldozatok hozzátartozóit.

Adele 2007-ben kezdte a karrierjét és azóta az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb világsztárja.