KezdőlapVegyesVadonatúj dallal és ütős világnézetekkel tér vissza Lenny Kravitz!

Vadonatúj dallal és ütős világnézetekkel tér vissza Lenny Kravitz!

-

Négy éves szünet után, új kislemezzel lép ismét a zene mezejére Lenny Kravitz. A legendás énekes ezúttal a vészharangokat kongatja: It’s Enough című szerzeménye napjaink társadalmi-politikai nézeteit boncolgatja, melyek béke helyett inkább a konfliktusoknak kedveznek. Az énekes nyíltan kimondja a véleményét az azonos neműek házasságáról, a rasszizmusról, az atomfegyverekről, a háborúról és a korrupt vezetőkről is.

Vadonatúj dallal és ütős világnézetekkel tér vissza Lenny Kravitz!

Hirdetés

„Az embereknek elegük van. Én is megelégeltem már a rasszizmust. A háborút. A környeztünk tönkretételét, a vezetőink kapzsiságát és gerinctelenségét. Vissza kell térnünk arra az útra, ami előre vezet, hogy megértsünk dolgokat.” – nyilatkozta Lenny Kravitz az új videójával kapcsolatban.

Az énekes üzenete a dal refrénjében is visszaköszön: „Mikor fogja a szeretet kiegyenlíteni a hatalom iránti szomjúságot?/Mikor fogadjuk el az igazságot/És engedjük meg a lelkünknek, hogy ismét virágozzon?” – hangzik magyar fordításban az It’s Enough alapgondolata.

Hirdetés

Lennyi Kravitz legfrissebb kislemeze a Raise Vibration című stúdióalbumára kerül majd fel, melynek premierje szeptemberre várható. Az énekes 11. nagylemeze megváratta a rajongókat. Ezzel kapcsolatban Kravitz csak annyit nyilatkozott, őt is megfertőzte „az írók agyblokkja”, és a dalok egyszer csak rátörtek, egy éjszakán, miközben épp az ágyában hevert.

Neked hogy tetszik az It’s Enough? És az üzenete?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek