KezdőlapVegyesLyric video: Train feat. Cam & Travie McCoy - Call Me Sir

Lyric video: Train feat. Cam & Travie McCoy – Call Me Sir

-

Call Me Sir címmel, megjelent a Train legújabb felvétele. A dalt egy dalszöveges videó kíséri, a történetét pedig a való élet ihlette.

Lyric video: Train feat. Cam & Travie McCoy - Call Me Sir

Hirdetés

Lassan besétálunk a nyárba, és ez a zenei kínálaton is megérződik. A meleg nyári estéket idéző dalok ugyanis úgy nőnek ki a zene mezején, akár a gombák. És míg egyesek a szórakozóhelyeket és a partihangulatot célozzák meg, addig mások a romantikázást részesítik előnyben – ilyen a Call Me Sir is, melyet három nagyszerű zenész és csapata gyúrt össze: Pat Monaham és a Train, a country-csillag Cam, valamint Travie McCoy, akit a Gym Class Heroes vokalistájaként ismerhettünk meg.

A Train frontembere szerint, a felvételt az a csodálatos érzés ihlette, amikor a felesége karjaiban lehet: „Ez egy színigaz történet, és őrülten tetszik a csengése, melyet Camnek és Travie-nek köszönhetek. Remélem, hogy a közönség is legalább annyira fogja szeretni ezt a dalt, mint ahogyan mi szeretjük elénekelni.” – fogalmazott Pat Monahan.

Hirdetés

A Train egy San Franciscoból származó amerikai zenekar. 1993-ban alakult, és olyan dalok által vált népszerűvé, mint a Meet Virginia, a dupla Grammy-díjas Drops Of Jupiter vagy a Drive By.

Neked hogy tetszik az új Call Me Sir?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek