KezdőlapZeneDalokVégre megérkezett: Calvin Harris és Dua Lipa közöse lenne 2018 nagy slágere?

Végre megérkezett: Calvin Harris és Dua Lipa közöse lenne 2018 nagy slágere?

-

A legjobb esélyekkel indul 2018 nyarának slágere címéért Calvin Harris és Dua Lipa. Közös daluk, a One Kiss már hetekkel ezelőtt felcsigázta a hallgatóság érdeklődését, most pedig mindenki ráharapott a 2000-es évek house zenéjével átitatott, szerelmes akkordokra.

Végre megérkezett: Calvin Harris és Dua Lipa közöse lenne 2018 nagy slágere?

Hirdetés

„Elegendő egyetlen csók, hogy fülig belém szeress” – énekli Dua Lipa a refrénben, ami könnyedén a talpad alá férkőzik. A dal még a This Is What You Came For című szerzeménynél is jobbra sikerült, mely 2016-ban, Rihanna hangjával döntötte meg a toplistákat. Egyelőre egy dalszöveges videó készült mellé, maga a One Kiss pedig már aktívan gyűjtögeti a trófeákat: a hét dala lett a BBC Radio 1 frekvenciáin, és mindössze pár nap leforgása alatt a klipjét több mint 7 millióan nézték meg.

Calvin Harris és Dua Lipa napjaink legmenőbb előadói közé tartozik. A skót DJ kitűnő évet zárt olyan remek dalokkal, mint a Feels (feat. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean). És szintén 2017-ben ő lett a legtöbbet kereső lemezlovas a világon – ezt a címet pedig öt éve megszakítás nélkül birtokolja. Dua Lipa sem panaszkodhat. Az albán származású brit énekesnő nemrégiben még a New Rules című slágerével aratott, de már csak idő kérdése, és újabb listavezető dalt tudhat magáénak.

Hirdetés

Neked hogy tetszik a One Kiss?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek