Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Pár nap hallgatás után végre megszólal Avicii családja is.

Szívfacsaró közleményt adott ki a 28 évesen elhunyt Avicii családja

Tim Berling, ismertebb nevén Avicii épp Ománban nyaralt, amikor 28 évesen elhunyt, április 20-án. A világsztár halála váratlanul érte a rajongókat, ugyan hasnyálmirigy-gyulladásban szenvedett, emiatt 2016-ban le is mondta élő fellépéseit.

Berling több alkalommal is beszélt arról, hogy élete fenékig sem volt tejfel, de hogy mi vezetett a halálához arról itt írtunk bővebben. Tegnap a rendőrség adott ki közleményt a híres DJ halálával kapcsolatban, hétfőn este pedig a családja is megszólalt. Avici szülei, húga és bátyja a hétvégén érkezett meg Ománba.

„Szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást és a kedves szavakat, amiket a fiunk és a testvére kapott. Mindenkinek nagyon hálásak vagyunk, akik szeretik Tim zenéjét, és megőrzik az emlékét a dalain keresztül.

Köszönjük a Tim tiszteletére tett kezdeményezéseket, a nyilvános összejöveteleket, a harangok megszólaltatását, a Coachella-i megemlékezést és a néma perceket. Hálásak vagyunk, hogy mindenki tiszteletben tartja a magánéletünket, ezt továbbra is szeretnénk fenntartani.

Szeretettel, Tim Bergling családja” – írta a család közleményében.

Nemrég Avicii volt barátnője írt megható bejegyzést, ezt itt olvashatjátok el.