Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hosszas találgatások után a családja árulta el, hogy miért halt meg a világsztár.

Kiderült Avicii halálának oka - a családja is megerősített, hogy emiatt huny el

Csaknem egy héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, meghalt az elmúlt évek egyik legsikeresebb DJ-e, Tim Berling, azaz ismertebb nevén Avicii. A világsztárra Ománban találtak rá, holtan. A családja egy hét hallgatás után végre elmondta, hogy miért halt meg minden idők egyik legjobb lemezlovasa.

A világhírű DJ egy “törékeny lélek volt, aki nem tudta már tovább folytatni”, sokat küzdött a gondolataival, de nem találta a nagy kérdésekre a választ, egy idő után már nem bírta tovább, békére akart lelni.

Avicii öngyilkos lett és hátrahagyott egy búcsúlevelet, nyilatkozta a családja.

“A mi szeretett Tim-ünk egy kereső volt, egy törékeny művészlélek, aki folyamatosan az egzisztenciális kérdésekre kereste a válaszokat. Folyamatosan a tökéletességre törekedett, aki folyamatosan utazott és keményen dolgozott ez pedig óriási stresszel járt. Amikor leállt a turnézással, meg szerette volna találni az egyensúly az életében, hogy boldog legyen és azt tehesse, amit igazán szeretett – zenélni. Harcolt a gondolataival az élet értelméről, életről, boldogságról. De már nem tudott tovább menni.” – nyilatkozta egy közleményben a családja, hozzátették örökké szeretni fogják, és szörnyen fog hiányozni nekik.

Régóta tudott dolog, hogy Avicii egészségi problémákkal küzdött, 2016-ban visszavonult az élő fellépések világából, hasnyálmirigy-gyulladásban szenvedett. Nemrég volt barátnője közölt megható üzenetet, ezt itt olvashatjátok el.

Az, hogy mi vezethetett Avicii egészségi problémáiról bővebben itt írtunk.