KezdőlapZeneDalokIdőutazás Anne-Marie-vel: Irány 2002!

Időutazás Anne-Marie-vel: Irány 2002!

-

Anne-Marie legújabb dala, a ”2002” nosztalgiajáratot indít azok számára, akik a kétezres évek örökzöldjein nőttek fel. Az Ed Sheerannel közösen írt dal refrénjének szövegét kedvenc pop-slágereiből kombinálta össze, így Britney Spears – ”Baby One More Time”, az N-Sync – ”Bye Bye Bye”, Jay-Z – “99 Problems” és Nelly – ”Ride Wit Me” híres sorait is hallhatjuk Anne-Marie karcos hangján.

Hirdetés

A fiatal énekesnőt a Rudimental zenekar oldalán ismerhette meg a közönség, az igazi áttörést azonban a Clean Bandittel közös gigasláger, a ”Rockabye” hozta meg számára, mely Nagy-Britanniában az elmúlt 22 év legsikeresebb toplista vezető felvételévé vált. Különleges karakterével, ösztönös színpadi jelenlétével és jobbnál jobb dalaival hamar kivívta a szakma és a közönség elismerését, miközben olyan szóló slágerekkel brillírozott, mint a ”Ciao Adios”, az ”Alarm” vagy a ”Heavy”.

A szőke tehetség éppen teltházas, önálló koncertjeit adja Európa-szerte, és mivel kifejezetten jó barátságot ápol Eddel, így nem volt kérdés, hogy idén is ő lesz az egyik előzenekar a brit szupersztár európai aréna turnéján.

Hirdetés

Az énekesnő várva-várt lemeze, a ”Speak Your Mind” április 27-én jelenik meg, és további fülbemászó, slágergyanús trackeket tartogat a hallgatóság számára.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek